Creme de Abóbora e Gengibre (Bimby)

Receita Original: http://cozinhadosdeumamadora.blogspot.pt/2012/02/creme-de-abobora-com-gengibre.html?m=1

Ingredientes:
– 1 cenoura
– 1 cebola
– 2 batatas pequenas
– 8 Rodelas de Courgette
– 1 Ramo de Aipo
– 5 cubos de gengibre cristalizado
– 200g de Abóbora
– 50g de Azeite
– Sal q.b.
– 250g de Feijão Vermelho

Passos:
1° Passo: Meter Vegetais todos menos feijão vermelho no copo e encher com água até cobrir os vegetais. 20 min., 100°C, Vel.1
2° Passo: Juntar Azeite e triturar durante 30 segundos, incrementando a velocidade 5-6-7
3° Passo: Juntar o feijão, 5 min, 100°C, Vel.1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s