Sopa de Grão-de-Bico e Cogumelo Shitake (Bimby)

Receita Original: http://www.veganrunnereats.com/3432/chickpea-and-shiitake-mushroom-soup/
Ingredientes:
– 2 dentes de Alho
– 1 Cebola
– 2 pés-de-aipo
– 2 Cenouras
– Cogumelhos Shitake
– 250g de Arroz Integral Longo
– 250g de Grão de Bico Cozido
– 1 tomate
– 2 colheres de Azeite

Passos:

1º – Hidratar os Cogumelhos Shitake
2º- Meter o azeite, os dentes de Alho, Cebola, Cenouras e tomate na caneca da Bimby. 100ºc, 30 min, vel.1.
3º- Passar a sopa incrementando a cada 10 segundos nas velocidades 5,7 e 10 durante 30 segundos.
4º- Juntar o Arroz e os Cogumelhos, vel.2, colher inversa, 100ºc, 20 min.
5º- Juntar o grão de bico e servir.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s